Echipă

ECHIPA NOASTRĂ

Privim mereu către viitor. Concelex nu reprezintă doar o echipă, ci o organizație integrată formată din peste 1.000 de profesioniști care planifică și construiesc un viitor mai bun. Soluțiile la cheie au nevoie de o echipă complexă, așa că acoperim tot procesul de construcții – licitații, design de proiect, cercetare și inovare, producție de șantier, aspecte financiare și juridice, HR, controlul calității și suport operational.

1-Daniel-Piturlea

A construction engineer with 37 years of experience in the industry, Mr. Pițurlea founded Concelex in 1994, guiding and developing the company across its 28 years of operation based on the motto "Building Excellence".

Daniel Piturlea

President
Patricia_Sturzoiu_20200804_0356 (002)

Absolventă a Facultății de Arhitectură din cadrul UAUIM, pasionată de acest domeniu, dar și de crearea de comunități, Patricia Sturzoiu pune împreună pasiunile sale în proiectele pe care le dezvoltă atât în cadrul Concelex cât și în cadrul biroului de arhitectură Quadratum Architecture.

Patricia Sturzoiu

Vice-Președinte
1-Radu-Piturlea

În cadrul Concelex, eforturile lui Radu sunt axate pe creșterea și dezvoltarea afacerii, consolidând rezultatele companiei și țintind rolul de jucător de top pe piața românească a construcțiilor pentru Concelex.

Radu Piturlea

Vice-Președinte
1-Catalin-Visan

Cătălin este în echipa Concelex de peste 16 ani, timp în care a deținut mai multe roluri, atât pe partea de contractare, cât și în cea de producție, fiind acum responsabil cu coordonarea întregii activități operaționale a companiei.

Catalin Visan

Executive Director
1-Bianca-VIsan

Bianca este la conducerea departamentului financiar al Concelex din 2004, gestionând cu succes și eficiență integritatea activelor companiei. Bianca supraveghează întreaga activitate de contabilitate a companiei, dar și relaționarea cu instituțiile financiare și autoritățile statului.

Bianca Visan

Finance Director
1-Claudiu-Dragan

Cu o experiență profesională considerabilă, a coordonat o serie de lucrări edilitare, construcții de stații de epurare și hale de producție. La Concelex, Claudiu Drăgan coordonează și controlează toate șantierele active.

Claudiu Dragan

Production Director
1-Elena-Iaurum

Absolventă a Universității Tehnice de Construcții București, Elena Iaurum activează de aproape 30 de ani în domeniul construcțiilor. S-a alăturat echipei Concelex în urmă cu 10 ani, în prezent conducând Departamentul Ofertare – Cladiri & Energie.

Elena Iaurum

Tendering Director - Buildings and Energy
1-Gina-Iordan

Atenția Ginei se concentrează pe nevoile cheie ale angajaților, adaptarea și integrarea acestora în cultura organizațională și în structura companiei. De asemenea, are un rol important în implementarea programului de dezvoltare profesională pentru angajați.

Gina Iordan

Human Resources Director
1-Adrian-Florea

Cu ADN de manager, având peste 25 de ani de experiență și abilități dovedite în managementul proceselor de business, strategie de afaceri, dezvoltare de produse și politică de prețuri, Adrian își propune să facă din inovație a doua natură în Concelex.

Adrian Florea

Development and Digital Transformation Director
camelia-niculae_1

Un profesionist de înaltă performanță, cu un palmares impresionant în domeniul infrastructurii și construcțiilor, Camelia are un portofoliu extins de proiecte, inclusiv contribuții semnificative la reabilitarea și construcția de drumuri naționale, poduri, autostrăzi, aeroporturi și clădiri nerezidențiale. Managementul contractelor și cunoașterea aprofundată a reglementărilor internaționale fac din ea un atu valoros pentru Concelex.

Camelia Niculae

Infrastructure Director
1-Dragos-Parvu

Format la Universitățile din București și Köln, Dragoș s-a specializat în drept imobiliar, activând deopotrivă în consultanță și litigii. Ca Legal Manager în Concelex, este cel care supervizează întreaga activitate juridică a companiei.

Dragos Parvu

Head of Legal
bogdan-marginean-2

În ultima decadă, Bogdan a acceptat provocarea de a coordona proiecte speciale de infrastructură, gestionând proiecte complexe precum aeroporturi, lucrări portuare și maritime. Bogdan este pasionat de munca sa și, în calitate de lider, dezvoltă echipe interfuncționale de performanță înaltă. Aduce expertiză bogată și diversă, sprijinind inovarea și durabilitatea în sectorul construcțiilor.

BOGDAN MARGINEAN

Director of Special Projects & Infrastructure Division
florin minea

În cei peste 18 ani de experiență și profesionalism, Florin a răspuns cu promptitudine celor mai dificile cerințe impuse de investitori și beneficiari, finalizând cu succes zeci de obiective, sute de spații de birouri și mii de apartamente și spații locative.

Florin Minea

Director of North Division
ginel radu

Ginel are experiență de peste 20 de ani în coordonarea de proiecte de infrastructură mare – magistrale de metrou, reabilitare poduri sau pasaje. Determinat să motiveze echipa pe care o coordonează în cadrul Concelex, a dezvoltat împreună cu aceasta segmentul reabilitărilor termice a blocurilor de locuințe, cu impact imediat în îmbunătățirea calității vieții locatarilor.

Ginel Radu

Director of South Division
vali ciuta

A dezvoltat la nivel de excelență proiectele din domeniul energetic-nuclear, consolidarea și modernizarea spațiilor de interes cultural și cele de desfășurare a activităților sportive și, nu în ultimul rând, ample proiecte ce vizează infrastructura de învățământ.

Vali Ciută

Director of East Division