Echipă

ECHIPA NOASTRĂ

Privim mereu către viitor. Concelex nu reprezintă doar o echipă, ci o organizație integrată formată din peste 700 de profesioniști care planifică și construiesc un viitor mai bun. Soluțiile la cheie au nevoie de o echipă complexă, așa că acoperim tot procesul de construcții – licitații, design de proiect, cercetare și inovare, producție de șantier, aspecte financiare și juridice, HR, controlul calității și suport operational.

1 Daniel Piturlea

De profesie inginer în construcții și cu 34 de ani de experiență în domeniu, domnul Pițurlea a fondat Concelex în 1994, ghidând și dezvoltând compania în cei 27 de ani de activitate conform motto-ului: „Excelența în construcții”.

Daniel Piturlea

Președinte & CEO
1 Radu Piturlea

În cadrul Concelex, eforturile lui Radu sunt axate pe creșterea și dezvoltarea afacerii, consolidând rezultatele companiei și țintind rolul de jucător de top pe piața românească a construcțiilor pentru Concelex.

Radu Piturlea

Vicepreședinte
1 Catalin Visan

Cătălin este în echipa Concelex de peste 15 ani, timp în care a deținut mai multe roluri, atât în zona operațională cât și în cea de producție, fiind acum responsabil cu coordonarea întregii activități operaționale a companiei.

Catalin Visan

Director Executiv
1 Claudiu Dragan

Cu o experiență profesională considerabilă, a coordonat o serie de lucrări edilitare, construcții de stații de epurare și hale de producție. La Concelex, Claudiu Drăgan coordonează și controlează toate șantierele active.

Claudiu Dragan

Director de Producție
1 Bianca VIsan

Bianca este la conducerea departamentului financiar al Concelex din 2004, gestionând cu succes și eficiență integritatea activelor companiei. Bianca supraveghează întreaga activitate de contabilitate a companiei, dar și relaționarea cu instituțiile financiare și autoritățile statului.

Bianca Visan

Director Economic
1 Gina Iordan

Atenția Ginei se concentrează pe nevoile cheie ale angajaților, adaptarea și integrarea acestora în cultura organizațională și în structura companiei. De asemenea, are un rol important în implementarea programului de dezvoltare profesională pentru angajați.

Gina Iordan

Director Resurse Umane
1 Alexandra Serban

Cu peste 13 ani experiență în comunicare corporate, relații mass-media, organizare de evenimente și branding, Alexandra a intrat recent în echipa Concelex pentru a pune bazele strategiei marcomm a companiei.

Alexandra Serban

Group Marketing & Communications Director
1 Dragos Parvu

Format la Universitățile din București și Köln, Dragoș s-a specializat în drept imobiliar, activând deopotrivă în consultanță și litigii. Ca Legal Manager în Concelex, este cel care supervizează întreaga activitate juridică a companiei.

Dragos Parvu

Head of Legal