Echipă

ECHIPA NOASTRĂ

Privim mereu către viitor. Concelex nu reprezintă doar o echipă, ci o organizație integrată formată din peste 700 de profesioniști care planifică și construiesc un viitor mai bun. Soluțiile la cheie au nevoie de o echipă complexă, așa că acoperim tot procesul de construcții – licitații, design de proiect, cercetare și inovare, producție de șantier, aspecte financiare și juridice, HR, controlul calității și suport operational.

1-Daniel-Piturlea

De profesie inginer în construcții și având 36 de ani de experiență în domeniul construcțiilor, domnul Pițurlea a fondat Concelex în 1994, ghidând și dezvoltând compania în cei 27 de ani de activitate conform motto-ului: „Excelența în construcții”.

Daniel Piturlea

President
1-Radu-Piturlea

În cadrul Concelex, eforturile lui Radu sunt axate pe creșterea și dezvoltarea afacerii, consolidând rezultatele companiei și țintind rolul de jucător de top pe piața românească a construcțiilor pentru Concelex.

Radu Piturlea

Principal
1-Catalin-Visan

Cătălin este în echipa Concelex de peste 16 ani, timp în care a deținut mai multe roluri, atât pe partea de contractare, cât și în cea de producție, fiind acum responsabil cu coordonarea întregii activități operaționale a companiei.

Catalin Visan

Executive Director
1-Bianca-VIsan

Bianca este la conducerea departamentului financiar al Concelex din 2004, gestionând cu succes și eficiență integritatea activelor companiei. Bianca supraveghează întreaga activitate de contabilitate a companiei, dar și relaționarea cu instituțiile financiare și autoritățile statului.

Bianca Visan

Finance Director
1-Claudiu-Dragan

Cu o experiență profesională considerabilă, a coordonat o serie de lucrări edilitare, construcții de stații de epurare și hale de producție. La Concelex, Claudiu Drăgan coordonează și controlează toate șantierele active.

Claudiu Dragan

Production Director
1-Elena-Iaurum

Absolventă a Universității Tehnice de Construcții București, Elena Iaurum activează de aproape 30 de ani în domeniul construcțiilor. S-a alăturat echipei Concelex în urmă cu 10 ani, în prezent conducând Departamentul Ofertare – Cladiri & Energie.

Elena Iaurum

Tendering Director - Buildings and Energy
1-Gina-Iordan

Atenția Ginei se concentrează pe nevoile cheie ale angajaților, adaptarea și integrarea acestora în cultura organizațională și în structura companiei. De asemenea, are un rol important în implementarea programului de dezvoltare profesională pentru angajați.

Gina Iordan

Human Resources Director
1-Adrian-Florea

Cu ADN de manager, având peste 25 de ani de experiență și abilități dovedite în managementul proceselor de business, strategie de afaceri, dezvoltare de produse și politică de prețuri, Adrian își propune să facă din inovație a doua natură în Concelex.

Adrian Florea

Development and Digital Transformation Director
adina_foto_site

With over 20 years of experience in various PR & Marketing roles and skilled in Corporate Communication, Media Relations, Event Management and Branding, Adina recently joined Concelex laying the groundwork for the company’s marcomm presence, positioning it as a top-of-mind sector leader.

Adina Gheorghe

Marketing & Communications Coordinator
1-Dragos-Parvu

Format la Universitățile din București și Köln, Dragoș s-a specializat în drept imobiliar, activând deopotrivă în consultanță și litigii. Ca Legal Manager în Concelex, este cel care supervizează întreaga activitate juridică a companiei.

Dragos Parvu

Head of Legal