DESPRE NOI

Cine suntem

Concelex este compania de construcții INTEGRATE. Ca business de familie, nu livrăm doar construcții, ci și eficiență și valoarea lucrului bine făcut. Cu un apetit puternic pentru perfomanță și inovație, lumea Concelex este formată dintr-o echipă de peste 700 de specialiști în construcții și alți 1.000+ subcontractanți, responsabili pentru proiecte de clădiri, inginerie civilă, infrastructură și energie, pentru clienți din sfera publică și privată. Concelex activează pe întreg teritoriul României, dar și în țări UE precum Germania și Austria.

 

Fondată în 1994 și cu peste 29 de ani de experiență în construcții, compania Concelex nu este preocupată doar de succesul în business, ci și de protecția mediului înconjurător, fiind primul și singurul antreprenor general „carbon-neutral” din România.

 

Prioritatea noastră este livrarea proiectelor de top la timp și încadrându-ne în budget, având la bază trei principia-cheie: pasiunea, experiența și ambiția de a folosi cele mai noi tehnologii.

PARTENERI

ECHIPA NOASTRĂ

Privim mereu către viitor. Concelex nu este doar o echipă, ci o organizație integrată formată din peste 700 de profesioniști care planifică și construiesc pentru un viitor mai bun. Soluțiile la cheie au nevoie de o echipă complexă, așa că acoperim tot procesul de construcții – licitații, design de proiect, cercetare și inovare, producție de șantier, aspecte financiare și juridice, HR, controlul calității și suport operational.