DESPRE NOI

Cine suntem

Concelex este compania de construcții INTEGRATE. Ca business de familie, nu livrăm doar construcții, ci și eficiență și valoarea lucrului bine făcut. Cu un apetit puternic pentru perfomanță și inovație, lumea Concelex este formată dintr-o echipă de peste 1.000 de specialiști în construcții și alți 1.000+ subcontractanți, responsabili pentru proiecte de clădiri, inginerie civilă, infrastructură și energie, pentru clienți din sfera publică și privată. Concelex activează pe întreg teritoriul României, dar și în țări UE precum Germania și Austria.

Fondată în 1994 și cu peste 29 de ani de experiență în construcții, compania Concelex nu este preocupată doar de succesul în business, ci și de protecția mediului înconjurător, fiind primul și singurul antreprenor general „carbon-neutral” din România.

Prioritatea noastră este livrarea proiectelor de top la timp și încadrându-ne în budget, având la bază trei principii-cheie: pasiunea, experiența și ambiția de a folosi cele mai noi tehnologii.

PARTENERI

ECHIPA NOASTRĂ

We are the FORWARD THINKERS. Concelex is not just a team, but an integrated organization backed by 1,000+ professionals who design and build for a brighter future. Turnkey solutions require 360-degree teams, so we cover the entire construction chain – tenders, project design, research & development, construction site production, financials, legal, HR, quality control, and operational support.