Servicii

Proiectele mari implică și riscuri mari. Noi vă suntem alături la fiecare pas. Concelex oferă soluții „la cheie” în domeniul construcțiilor. Compania asigură servicii integrate de „design & build" pentru o arie largă de expertiză – clădiri, inginerie civilă, infrastructură, și energie.

Cu 29 de ani în urmă, dezvoltarea în sectorul construcțiilor semăna cu un sprint. Astăzi, o vedem ca pe un maraton plin de soluții inovatoare, execuții de încredere, flexibilitate, fiabilitate, eficiență și valoare. Portofoliul nostru include soluții „design & build" pentru clădiri de birouri, centre expoziționale, hoteluri, unități de învățământ, ansambluri rezidențiale, stații nucleare, turnuri de răcire, depozite de zgură și cenușă, structuri metalice complexe, spații logistice, sisteme de distribuție și scurgere a apei și rețele de drumuri.

Clădiri

De la centre comerciale la ansambluri rezidențiale, spații de lucru, proiecte industriale sau unități de învățământ, livrăm soluții complete de "design & build" pentru orice tip de proiect, precum și monitorizare în perioada de garanție.

Ne ocupăm de toate stadiile unui proiect de construcții, cu forță de muncă înalt calificată, apetit pentru inovație și echipamente performante.

Devenim parteneri pentru companii instituționale, dezvoltatori imobiliari, fonduri de capital privat și pentru sectorul public (Guvern, companii naționale, autorități locale), contribuind decisiv la punerea în practică a planurilor de investiții.

ENERGIE

Când vine vorba de lucrări în domeniul energetic, aducem infrastructura de generare de energie în secolul XXI acordând întotdeauna aceeași atenție la detalii. Concelex a construit singurul turn hiperbolic de răcire ridicat în România în ultimii 30 de ani și a reabilitat alte 7. Suntem angajați în proiecte energetice în toată România, având parteneriate solide cu cei mai mari furnizori de energie din țară, inclusiv Compania Nuclearelectrica. Valorificăm în proiectele dezvoltate activele de top ale companiei:
servicii de inginerie, forță de muncă specializată, lucrări de execuție de înaltă calitate, maximă atenție la detalii. Analizăm fiecare aspect al unui proiect, gestionăm și supraveghem cu meticulozitate procesul și identificăm și rezolvăm cu promptitudine orice probleme apărute.

INFRASTRUCTURĂ

Fie că este vorba de drumuri, poduri, căi ferate sau stadioane, trimitem echipe profesioniste pe fiecare șantier, iar acestea se sincronizează pentru ca proiectul să se încadreze în timp și buget, aducând oameni mai aproape, pentru a sprijini progresul și dezvoltarea economică.

 

Managerii de proiect au experiență vastă în proiecte de anvergură, având capacitatea de a anticipa potențialele probleme și a-și folosi cunoștințele practice pentru a administra orice tip de proiect de infrastructură.

INGINERIE CIVILĂ

Cu o vastă expertiză în domeniul construcțiilor de structuri de inginerie civilă, stații de epurare sau tratare a apei, precum și clădiri și hale industriale, Concelex se remarcă prin oferirea serviciilor de proiectare, inginerie și construcții la cele mai înalte standarde.

La Concelex, înțelegem că ingineria civilă presupune gestionarea atentă a proiectelor de amploare, cu atenție la detalii, menținând în același timp o perspectivă de ansamblu necesară într-o astfel de activitate complexă.

Cu o reputație solidă în domeniul ingineriei civile, Concelex continuă să contribuie la dezvoltarea și modernizarea societății prin realizarea unor proiecte complexe și durabile, care îmbunătățesc viața comunităților.

PROIECTE SPECIALE

Dezvoltarea socio-economică și cea tehnologică, precum și așteptările ridicate ale clienților ne-au motivat să dezvoltăm Divizia de Proiecte Speciale, care oferă soluții complet integrate, la cheie, pentru proiecte unice și inovatoare.

Concelex Special Projects Division is ready to develop any type of airport, hydrotechnical, maritime, military, or energy projects from design to execution. These projects may represent exceptional architectural goals, incorporating advanced technological solutions or projects with specific characteristics and requirements, all of which are approached comprehensively and globally by our team.

Concelex Special Projects Division relies on the advanced skills and knowledge of engineers and architects involved in these special works.