Servicii

Proiectele mari implică și riscuri mari. Noi vă suntem alături la fiecare pas. Concelex oferă soluții „la cheie” în domeniul construcțiilor. Compania asigură servicii integrate de design & build pentru o arie largă de expertiză – clădiri, inginerie civilă, infrastructură, și energie.

 

Cu 25 de ani în urmă, dezvoltarea în sectorul construcției semăna cu un sprint. Astăzi, o vedem ca pe un maraton plin de soluții inovatoare, execuții de încredere, flexibilitate, fiabilitate, eficiență și valoare. Portofoliul nostru include soluții design & build pentru clădiri de birouri, centre expoziționale, hoteluri, unități de învățământ, ansambluri rezidențiale, stații nucleare, turnuri de răcire, depozite de zgură și cenușă, structuri metalice complexe, spații logistice, sisteme de distribuție și scurgere a apei și rețele de drumuri.

Clădiri

De la centre comerciale la ansambluri rezidențiale, spații de lucru, proiecte industriale sau unități de învățământ, livrăm soluții complete de design & build pentru proiectele tale, precum și monitorizare în perioada de garanție.

 

Ne ocupăm de toate stadiile unui proiect de construcții, cu forță de muncă înalt calificată, apetit pentru inovație și echipamente performante.

 

Devenim parteneri pentru companii instituționale - dezvoltatori imobiliari, fonduri de capital privat și pentru sectorul public (Guvern, companii naționale, autorități locale), ajutându-i să-și pună în practică planurile de investiții.

ENERGIE

Când vine vorba de lucrări în domeniul energetic, aducem infrastructura de generare de energie în secolul 21 pentru turnuri de răcire, facilități în domeniul nuclear sau stații de electroliză, întotdeauna cu aceeași atenție la detalii.

 

Având cei mai mari furnizori de energie din țară și Compania Națională Nucleară ca parteneri și clienți, și fiind constructorul singurului turn hiperbolic de răcire nou ridicat în România în ultimii 30 de ani, suntem angajați în proiecte energetice în toată România, valorificând activele de top ale companiei: servicii de inginerie, forță de muncă specializată, lucrări de execuție de înaltă calitate, maximă atenție la detalii. Analizăm fiecare detaliu al unui proiect, stabilim obiective și priorități clare, gestionăm și supraveghem cu atenție procesul și identificăm și rezolvăm problemele în cel mai scurt timp posibil.

INFRASTRUCTURĂ

Fie că este vorba de drumuri, poduri, căi ferate sau stadioane, trimitem echipe profesioniste pe fiecare șantier, iar acestea se sincronizează pentru ca proiectul să se încadreze în timp și buget, aducând oameni mai aproape, pentru a sprijini progresul și dezvoltarea economică.

 

Managerii de proiect au experiență vastă în proiecte de anvergură, având capacitatea de a anticipa potențialele probleme și a-și folosi cunoștințele practice pentru a administra orice tip de proiect de infrastructură.

INGINERIE CIVILĂ

Cu expertiză în construcția de structuri de protecție, ziduri de susținere, stații de epurare sau tratare a apei sau clădiri industriale, Concelex oferă servicii de proiectare, inginerie și construcții la cele mai înalte standarde.

 

Oferim servicii de inginerie civilă la nivel național, alocând echipe tehnice și de management specializate care pot oferi soluții „la cheie” pentru fiecare proiect în parte. Pentru Concelex, ingineria civilă înseamnă a avea capacitatea de a gestiona proiecte la scară largă într-un mod meticulos, având în același timp perspectiva de ansamblu necesară pentru astfel de lucrări.