Cine suntem

Concelex is THE integrated construction company. As a private, family-owned General Contractor, we deliver time-value efficiency, not only construction works. A strong appetite for performance and innovation define the Concelex ecosystem: a team of 1,000+ specialists in charge of buildings, civil engineering, infrastructure, and energy projects for both public institutional and private clients.

Nu ne preocupăm doar de business, ci și de mediul înconjurător, compania fiind primul și singurul antreprenor general „carbon-neutral” din România.

29

ani de experiență în construcții

1000+

specialiști în echipă

4

arii de expertiză

1000+

colaboratori externi

CLĂDIRI

De la centre comerciale, ansambluri rezidențiale sau clădiri de birouri, livrăm soluții complete de design & build pentru proiectele tale, precum și monitorizare în perioada de garanție.

ENERGIE

Când vine vorba de lucrări în domeniul energetic, aducem infrastructura de generare de energie în secolul 21 pentru turnuri de răcire, facilități în domeniul nuclear sau stații de electroliză, întotdeauna cu aceeași atenție la detalii.

INFRASTRUCTURĂ

Fie că este vorba de drumuri, poduri, căi ferate sau stadioane, trimitem echipe profesioniste pe fiecare șantier, iar acestea se sincronizează pentru ca proiectul să se încadreze în timp și buget, aducând oameni mai aproape.

INGINERIE CIVILĂ

Cu expertiză în construcția de structuri de protecție, ziduri de susținere, stații de epurare sau tratare a apei sau clădiri industriale, Concelex oferă servicii de proiectare, inginerie și construcții la cele mai înalte standarde.

PORTOFOLIU

Certificări