Cine suntem

Concelex este compania de construcții INTEGRATE. Ca business de familie, nu livrăm doar construcții, ci și eficiența și valoarea lucrului bine făcut. Cu un apetit puternic pentru perfomanță și inovație, lumea Concelex este formată dintr-o echipă de peste 1.000 de specialiști, responsabili pentru proiecte de clădiri, inginerie civilă, infrastructură și energie, pentru clienți din sfera publică și privată.

 

Nu ne preocupăm doar de business, ci și de mediul înconjurător, compania fiind primul și singurul antreprenor general „carbon-neutral” din România.

29

ani de experiență în construcții

1000+

specialiști în echipă

5

arii de expertiză

1000+

colaboratori externi

CLĂDIRI

De la centre comerciale, ansambluri rezidențiale sau clădiri de birouri, livrăm soluții complete de design & build pentru proiectele tale, precum și monitorizare în perioada de garanție.

ENERGIE

Când vine vorba de lucrări în domeniul energetic, aducem infrastructura de generare de energie în secolul 21 pentru turnuri de răcire, facilități în domeniul nuclear sau stații de electroliză, întotdeauna cu aceeași atenție la detalii.

INFRASTRUCTURĂ

Fie că este vorba de drumuri, poduri, căi ferate sau stadioane, trimitem echipe profesioniste pe fiecare șantier, iar acestea se sincronizează pentru ca proiectul să se încadreze în timp și buget, aducând oameni mai aproape.

INGINERIE CIVILĂ

Cu expertiză în construcția de structuri de protecție, ziduri de susținere, stații de epurare sau tratare a apei sau clădiri industriale, Concelex oferă servicii de proiectare, inginerie și construcții la cele mai înalte standarde.

PROIECTE SPECIALE

Dezvoltarea socio-economică și cea tehnologică, precum și așteptările ridicate ale clienților ne-au motivat să dezvoltăm Divizia de Proiecte Speciale, care oferă soluții complet integrate, la cheie, pentru proiecte unice și inovatoare.

PORTOFOLIU

Certificări